Beautifulyoungwomanwithcleanfreshskin.Girlbeautyfacecare.Facialtreatment.Cosmetologybeautyandspa..jpg

Het is onze missie om u zich beter in uw vel te laten voelen, letterlijk en figuurlijk! Wij ontvangen u graag in een vijfsterren kader voor de meest effectieve behandelingen.


Wie zijn we?

Insight Affair is een multidisciplinaire, medisch esthetische clinic. Iedereen is anders en vereist een andere aanpak. Na een grondige analyse stellen wij een behandelplan op maat voor. We bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past en welke voor u het meest effectief is. Door deze totaalaanpak weten we zeker dat we uw beoogde resultaat kunnen behalen.

We streven ernaar continu op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties en cutting edge technieken zodat we u de meest effectieve behandelingen kunnen aanbieden.


Wat doen we?

5*- service

Wij willen u in een vijfsterren kader onze behandelingen aanbieden. Voor ons is uw comfort en de sfeer waarin u uw behandeling krijgt zeer belangrijk. Bij ons staat u als klant centraal en begeleiden wij u persoonlijk van begin tot einde. Bij ons kan u terecht voor IV-Therpie en injectables. Hiervoor werken we samen met een verpleegkundige en esthetische artsen.


Waarom doen we het?

Onze belangrijkste missie is om u gelukkiger, gezonder en mooier te maken. In onze clinic staan uw wensen centraal.

Van spierontspanners tot fillers, PRP (vampire lift) en huidverbeterende injecties tot intraveneuze suppletie, bij INSIGHT AFFAIR kan u een uitgebreid aanbod aan (medisch) esthetische behandelingen verkrijgen.