Enkele nieuwe behandelingen bij Insight Affair

02022020.jpg

Dermaplaning en fruitzuurpeelings

We zijn ondertussen verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Genkersteenweg 419 te Hasselt.  Daar kunnen we jullie nog beter ontvangen en werken we met een totaal concept waar iedereen van A tot Z kan geholpen worden.

We hebben er ook enkele nieuwe behandelingen bij en deze stel ik graag even aan jullie voor.

Dermaplaning: 

Bij dermaplaning worden de donshaartjes en opperste dode huidcellen verwijderd met een chirurgisch scalpel. Dit klinkt bloederig en pijnlijk, maar is dat allerminst! Na een behandeling stap je met een mooie, egale huid weer buiten.​ 

Een vaak gestelde vraag is of de haartjes niet stugger en meer terug komen. Dit is absoluut niet het geval. Je huid voelt gladder en zachter aan. Je kan het volledige gelaat of enkel per zone laten behandelen. Bijkomende voordelen van dermaplaning zijn enerzijds dat actieve ingrediënten in je cosmetica dieper zullen doordringen en anderzijds dat je make-up mooier blijft zitten. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de behandeling elke 4 à 6 weken te herhalen.

Prijs 150,-

Fruitzuurpeeling:

Peelings zijn de perfecte oplossing voor huidaandoeningen. Op basis van een analyse van uw huid stellen wij uw behandelingsplan op. . Het is een manier om het eigen herstelvermogen van de huid te optimaliseren en in sommige gevallen zelfs terug te activeren. Met chemische peelings brengen we de huid weer in optimale conditie, herstellen we de vochtbalans en de huidbarrière waardoor de effecten van andere huidbehandelingen effectiever zijn en een langere duurzaamheid hebben.

Fruitzuur peelings bieden een doeltreffende oplossing voor tal van huidaandoeningen. Na een grondige huidanalyse wordt er in samenspraak met de patiënt een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld.

Zelfs hardnekkige huidproblemen zoals Melasma (zwangerschapsmasker), acné en algemene huidveroudering worden effectief aangepakt met een opmerkelijk gezonde en stralende huid als resultaat. 

Prijs: 120,- / 150,- 

Indien u interesse heeft of een afspraak wenst, kan dit via 

Griet@insightaffair.be - 0467.03.30.93

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina met behandelingen voor meer info en mogelijkheden.  Ik hoop jullie snel terug te zien in onze vernieuwde clinic.

Groetjes 

Griet Vanhees

Sergio UdaComment