De PRP-facelift

 
PRP-Facelift
 

De PRP-facelift is een niet-chirurgische facelift voor het verjongen van de huid. Bij deze behandeling krijgt u injecties met uw eigen bloed. Vandaar de naam ‘vampier’ facelift. Een PRP-behandeling is huidverjonging van binnenuit. Het is een ideale behandeling voor iedereen die op een natuurlijke manier de textuur van het ‘éclat’ van de huid wil verbeteren. Een PRP-behandeling stimuleert de collageenaanmaak, waardoor een natuurlijk huidverbeteringsproces in gang gezet wordt.

Het resultaat is een gezondere, stevigere huid die er jonger en mooier uitziet. U kan dit effect verlengen door af en toe de stimulans te versterken door de therapie te herhalen, mits enkele weken tussentijd.

We gebruiken PRP voor huidverbetering van je gezicht, hals, decolleté en handen. Het is uitermate geschikt voor volumeherstel van de huid en de behandeling van fijnere rimpels. Daarbij kan een algehele huidverbetering worden bereikt met verschillende injectietechnieken, zoals onder andere de meso en needling.

Een interessante bijkomende zone zijn de haren: een PRP behandeling in de hoofdhuid kan dof en futloos haar een boost geven: meer glans, vollere haardos, een gestimuleerde groeicyclus. 

Ook aan te raden aan mannen die (reeds op jongere leeftijd) last hebben van haarverlies: de haargroei kan gestimuleerd worden, ervoor zorgend dat de haar dos langer vol blijft.

Wenst u meer informatie, kan u hiervoor steeds contact opnemen met Griet Vanhees - InsightAffair 

+32 467 033 093 of griet (at) insightaffair.be

Sergio UdaComment